• Ново
Цилиндър оксид пролетта, дълго работа на газ серия 1500 ход на дейността на печат част от пристанище инфлацията за промишлена обработка на мухъл(YX1500-025)

Цилиндър оксид пролетта, дълго работа на газ серия 1500 ход на дейността на печат част от пристанище инфлацията

BGN 29.68
В магазина

Брой продукти

Изработен от легирана материал и приема единен процес на рязане и фрезоване, който по-безопасни и по-надеждни, отколкото заваряване на тръби.На корпуса на цилиндъра, е c-образна една степен отгоре и U-образна изкопаването на дъното с отвори за болтове M8, които са лесни за монтиране.От страна На газ пружинен бутилката има надувное дупка, която можете да използвате, за система от свързващи тръби.Първоначалната сила на пролетта пролетта на газ азот серия 1500 15000 N, който е малък по размер и е с дължина по време на работа.Стволови на буталата е с висока твърдост след специален процес за фина обработка, а неравностите по повърхността достига около Ra0.02um.Функция : 1. Първоначалната сила на пролетта пролетта на газ азот серия 1500 15000 N, който е малък по размер и е с дължина по време на работа.2. Тялото на цилиндъра е зазубрину c форма на горната част и зазубрину формата на u, на дъното с отвори винт M8, които са лесни за инсталиране.3. Пристанището на инфлацията в страната на цилиндъра пролетта на газ, който може да се използва за системи за връзка на тръбата.4. Бутален стволови има висока твърдост след специален процес за фина обработка, а неравностите по повърхността достига около Ra0.02um.5. Изработен от легирана материал и приема единен процес на рязане и фрезоване, който по-безопасни и по-надеждни, отколкото заваряване на тръби.Спецификация : Тип елемент : Азотен газ пружинаматериал : alloyprop : Die compression Диаметърът на цилиндрите оксид : прибл. 63,2 мм / 2.5 инча Диаметър на буталото : прибл. 36 мм / 1.4 in Осъществяване Списък : 1 х Азотен газ пружина1 х Кутия за храненияпримечание : 1. Не използвайте газ пружинен плунжерный стволови азот за определяне, а отвора с резба в края на бутални състав не може да се използва като подемни отвори за повдигане.2. Не модифицируйте следните аспекти на азотен оксид газова система : (1)да Пробия дупки в блока на цилиндрите на азотен оксид газова пружина, уплотнительном пръстен и т.н.(2)Едно бутало съкратени хобот, за да се намали ход(3)Не изпълнява друга обработка на газ азотна система и я аксессуаров3. Не използвайте азотни газови пружини за цели, излизащи извън обхвата на спецификации каталог на продуктите.4. Не позволявайте на извора на амонячен газ свободно да се върне след компресия, тъй като това ще доведе до увреждане на вътрешната структура.

Подробности

Item Type:
Nitrogen Gas Spring
Material:
Alloy
Purpose:
Die compression nitrogen cylinder
Cylinder Diameter:
Approx. 63.2mm / 2.5in
Plunger Diameter:
Approx. 36mm / 1.4in
Package List:
1 x Nitrogen Gas Spring :
1 x Storage Box :
1. Do not use the nitrogen gas spring plunger rod for fixing, and the threaded hole at the end of the piston rod cannot be used as a lifting hole for lifting. :
2. Do not modify the following aspects of the nitrogen gas spring:
(1)Drill holes on the cylinder block of the nitrogen gas spring, the sealing ring, etc. :
(2)The piston rod is shortened in order to reduce the stroke :
(3)Do not perform other processing on the nitrogen gas spring and its accessories :
3. Do not use nitrogen gas springs for purposes outside the scope of product catalog specifications. :
4. Do not allow the ammonia gas spring to return freely after being compressed, as this will cause damage to the internal structure. :

Те също купуват с този продукт