• Ново
Заваръчни пръчки E6013 3/32 4.4 Lb Заваряване Електроди Ремонт на Мед Желязо Въглеродна стомана на Пръти, най-Ниската Температура на зъбен абсцес прът(100 бр.)

Заваръчни пръчки E6013 3/32 4.4 Lb Заваряване Електроди Ремонт на Мед Желязо Въглеродна стомана на Пръти,

BGN 19.99
В магазина

Брой продукти

✔ AWS E6013 - това е електрод с рутиловым пясък.Лекота на използване. ✔ Може да се прилага като алтернативен ток(AC), така и за постоянен ток (DC).Използва се за всички видове производство на мека стомана. ✔ Може да се готви във всички позиции,на дъгата се стабилизира и дъга лесно да се удари.прът с общо предназначение за неглубокого навлизане или при лоши условия на монтаж. ✔ Пръски от заваряване на малки и шлака, заваряване лек, за да се извлече,появата на топчета заваряване красиво.Ниско пръски и отлично отстраняване на шлака, почти самоочищение вертикални низходящ скруглениях. ✔Ползи за всички видове производство на слаба стомана, тези заваръчни пръчки обикновено използвани за тел кола, рамки, каруци и тела, които изискват равна повърхността на заваряване.

Подробности

Те също купуват с този продукт

Златен Заваряване Прът, 3шт Заваряване на Месинг Прът Удобен и Практичен Дизайн на Отлични Месинг Материал Добра Проводимост

BGN 12.24

Притежава добра электропроводностью и отлична устойчивост на корозия.Заваръчен тел това е професиона